Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics

Dengarkan lagu Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics dan Download Mp3 Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics

Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics


  • Title: Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics
  • Uploader: Beast Record
  • Duration: 5:18
  • Size: 7.28 MB

Download Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics Mp3 hanya untuk review saja , apabila kamu menyukai Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics silahkan membeli album original nya di itunes atau amazon, untuk mendukung artis agar terus berkarya.

Download Syahiba Saufa Full Album | Terjemahan Lirik Indonesia
Download Syahiba Saufa Mp3 | Syahiba Saufa Full Album 2020 terbaru
Download Lagu Syahiba Saufa Mp3 Full Album
Download Lagu Dangdut Koplo Terbaru Syahiba Saufa
Download Mp3 Full Album Syahiba Saufa
Download Mp3 Full Album Syahiba Saufa Dj Kentrung
Download Lagu Syahiba Saufa Mp3 Full Album 2020

===========================================================
[Follow Beast Record]

Instagram : https://www.instagram.com/beastrecord.id/
Facebook : https://www.facebook.com/Beast-Record-109687250897207
Twitter : https://twitter.com/beastrecord_id
Mix : https://mix.com/beastrecord
Tumblr : https://www.tumblr.com/blog/beastrecord
Linkedin : https://www.linkedin.com/in/beast-record-7b12181b8/
TikTok : https://www.tiktok.com/@beastrecord

[Find Us Beast Record]

Spotify : https://open.spotify.com/user/pf8wm82l9lur7l0t532xfdej3
Joox : https://www.joox.com/id/216650517
===========================================================

Download Lagu Syahiba Saufa - Wong Sepele Mp3 : https://bit.ly/3maEXcG

🎼 LIRIK :

duh abote kahanane uripku
kudu nandang loro, dipandang sesisih moto
yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele, kudu kuat atine

kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo bedo
dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo jalani uripku iki

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasake
urip dewe tresno raono sing gape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung

yen takdire kudu dikuat-kuatke
aku mung wong sepele, kudu kuat atine

kadang pengen ngeluh naliko kentekan eluh
kodrate manungso kui pancen bedo bedo
dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
kudu tak tambani kanggo jalani uripku iki

jujur sedih uripku koyo mengkene
sugih waras durung tau tak rasake
urip dewe tresno raono sing gape
kudu sabar mung dianggep wong sepele

mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung
mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung

mlaku we kadang kesandung, ora ono sing nulung
tangise ning ati raiso tak bendung

🎤 Artis : Syahiba Saufa
🎧 Subscribe Beast Record : https://bit.ly/32NBKJ6
=====================================
JANGAN LUPA KLIK
✔ LIKE,
✔ SHARE,
✔ SUBCRIBE,
✔ KLIK LONCENG UNTUK KONTEN SELANJUTNYA GAESS 🎧
=====================================

© HAK CIPTA DIMILIKI OLEH PENCIPTA LAGU / LABEL MUSIK

#Lirik #Lagu #SyahibaSaufa #downloadlagu #lirikdangdut

Public Response On Syahiba Saufa - Wong Sepele Lirik | Wong Sepele Lirik - Syahiba Saufa Lyrics